Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

İlçelerin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde dinleyen Vali Kahraman, beldelere ve köylere olan ziyaretlerine de devam ederek vatandaşlarla buluştu.

Gerçekleştirilen ziyaretlere Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Kemah Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salim Saltaş katıldı.

Kemah ilçesine bağlı Mermerli ve Kerer köylerini ziyaret eden heyetin ilk durağı Mermerli köyü oldu. Mermerli köyünde Cemal Abdal Kültür Evinde köy muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya gelinerek köy muhtarlarından köy hakkında bilgiler alınıp, köy sakinlerinin istek ve şikâyetlerini dinlendiği öğrenildi.Köylülerle sohbet eden Vali Kahraman, köydeki sorunların çözülmesi için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.

Mermerli köyü ziyaretinin ardından Kerer köyüne gitmek üzere hareket eden Vali Kahraman, Kemah ilçesinde bulunan Melikgazi Türbesini ziyaret etti. Melikgazi Türbe ziyaretinin ardından Kerer köyüne giden heyet burada Nuri Adalı Kültür Evinde köy sakinleri ile bir araya gelerek, köy muhtarlarından köy hakkında bilgiler aldı.Kültür Evinde gerçekleştirilen ziyaretin ardından hasta ziyaretinde bulunulup; hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinin iletildiği öğrenildi.

Vali Kahraman, köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp anında giderilmesi amacıyla gerçekleştirilen her iki ziyarette; tarımdan sağlığa, eğitimden, yol yapımlarına, hayvancılıktan sulama alanlarına kadar, köy sakinlerinin isteklerini dinledi ve ihtiyaçların yatırım programları çerçevesinde en kısa sürede giderileceğini belirterek, köylerdeki sorunların çözümü ve vatandaşların rahata kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Köy sakinleri, hafta sonu mesaisi gözetmeksizin gece gündüz çalışarak, Erzincan’ın ve köylerinin problemleri ile ilgilendiği için Vali Kahraman’a teşekkür ettikleride edinilen bilgiler arasında.