PTT ile Milli Piyango Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Milli Piyango İdaresince düzenlenen ‘Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’ne ait biletlerin işyerlerinde satışa sunulduğunu ifade eden Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, bilet fiyatları çeyrek bilet 12,50 TL yarım bilet 25,00 TL, tam bilet 50 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli , yaptığı açıklamada, "Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi"ne ait biletlerin Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da PTT işyerlerinde 1 Aralık Pazartesi’den itibaren satışa sunulduğunu belirterek Milli Piyango Genel Müdürlüğü ile PTT Genel Müdürlüğü arasında bir anlaşma yaparak milli piyango biletlerini tüm Türkiye genelinde PTT şubelerinde bayilere ve perakende satışlarımız Erzincan merkez ve İlçe Merkezlerimiz ile şubelerimizde satışa sunulmuştur."Talih kuşu size de konabilir.". dedi.

Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, ayrıca yaklaşmakta olan Yılbaşı nedeniyle 18 farklı türdeki tebrik kartlarının iş yerlerinde posta ücreti tahsil edilmek kaydıyla tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunulduğunu belirterek." Her yılbaşı, dini bayramlar, özel günlerde olduğu gibi bu yılbaşında da PTT posta kartı gönderme kampanyası düzenlemiştir. Kampanyanın adı posta kartı PTT’den göndermesi sizden. Halkımıza mektup yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, her yıl devam etmektedir" dedi.