Elazığ ile Erzurum’un 12 Dev Adamları Erzurum’da dostluk maçında karşı karşıya gelirken, DABO’lar Dadaşlar diyarında güzel bir hafta sonu etkinliği yaşadı. Antrenörler Mehmet Araç ve Ali Ekber Erol yönetiminde Yolspor Salonu’nda faaliyetlerini sürdüren Erzurumlu 12 Dev Adam, Elazığlı 12 Dev adamı Erzurum’da misafir etmenin gururunu yaşadı. Elazığ 12 DABO ekibi, antrenör Ömer Canpolat yönetiminde geldiği Erzurum’da en iyi şekilde ağırlandı. İki takım dostluk müsabakası yaparken, şehrin tarihi kültürel mekanlarının yanı sıra 2011 Üniversiade tesislerini de gezerek buz pateni ve curling oynamanın keyfini yaşadı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Spor İl Müdürlüğü Elazığ ve Erzurum ekibinin onuruna yemek verirken, Yolspor Başkanı Sabri Gökhan Genç, Karayolları Misafirhanesinde Elazığ ekibini bir gece konuk etti.

Erzurum’a gelen Elazığ 12 Dev Adam, hafta sonunu dolu dolu geçirirken, Erzurum’daki 12 Dev Adamların aileleri Elazığlı sporcular ile kaynaştı. Her aile bir Elazığlı sporcuyu evine götürerek konuk etti ve hoşça vakit geçirdi. Cumartesi Yolspor Salonu’nda Pazar günü de Palandöken Spor Salonu’nda yapılan müsabakaların ardından iki takım oyuncularını sertifika verilerken, Erzurum’un meşhur kadayıf dolması minik dev adamlara ikram edildi. Erzurum 12 Dev Adam’ın antrenörlüğünü yapan Mehmet Araç ile Ali Ekber Erol, Elazığ gibi dost ve kardeş ilin 12 DABO’sunu Erzurum’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Ömer Canpolat ve ekibine Erzurum’a geldikleri için teşekkür etti. Araç ve Erol, “Bu etkinlik kapsamında Yolspor Kulüp Başkanı Sabri Gökhan Genç ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile sporcularımızın aileleri bizlere büyük destek vererek, çalışma şevkimizi daha da artırdılar. Hepsine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.