AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ile Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ÇİÇEKLİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, beraberinde Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman ve 1. İdare Mahkemesi Başkanı Kemalettin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

"ADLİ TIP MERKEZİ ERZURM’DA HİZMETE GİRECEK"

Millete hizmet etmenin manevi gururunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Dr. Yavilioğlu Türkiye’de birkaç bölgede kurulması kararlaştırılan ‘Adalet Bakanlığı Personel Eğitim Merkezinden birinin Erzurum’da açılacağının ifade eden Milletvekili Dr. Yavilioğlu,"Adalet Bakanlığı Personelinin her birinin, Erzurum’un da içerisinde olacağı Eğitim Merkezlerinde, ortalama 3 yılda bir meslek içi eğitimden geçirilmesi düşünülmektedir. Bu eğitim merkezlerinden faydalanacak. Bu eğitim merkezi Erzurum’a önemli derecede ekonomi katkı sağlayacak. Her eğitim yatırımı Erzurum’a ilave bir katma değer oluşturacaktır. Daha önce açıkladığımız takibimiz sonucu inşası kararlaştırılan Eğitim merkezinin devreye girmesiyle Erzurum’un Eğitim Merkezi olma özelliği pekişecektir. Erzurum’a tam teşekküllü Adli Tıp Merkezi’nin açılması ve Adalet Bakanlığı Eğitim merkezinin hizmete girmesiyle Erzurum aynı zamanda “Adalet Şehri” haline gelecektir. Millete hizmet bizim şiarımızdır. Onların hayır dualarını almak için hizmetlerin en güzelini sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Çiçekli, ise Milletvekili Yavilioğlu’nun ziyareti nedeniyle teşekkür etti.