AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu yeni Yönetim Kurulunu tanıttı.

Erzurum Baro Cafe’de düzenlenen toplantıya Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Kadın Kolları Başkanı, yeni Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, yönetim kurulu üyelerinin birçok istişare ve titizlikle belirlendiğini belirtti. Kendisinden önce bu görevde yer alan Palandöken İlçe Başkanlarına teşekkür eden Ömeroğlu, birçok proje için sıkı bir şekilde çalıştıklarını ve yılbaşına kadar tüm projelerin tamamlanacağını bildirdi. Her mahalle için ayrı ayrı projelerin üretildiğini ifade eden Ömeroğlu, “Kazanan Palandöken olacak ve en önemlisi de Erzurum olacak” dedi.

Ayrıca görev süresi boyunca küskünlüğe, kırgınlığa ve husumete yer vermeyeceklerinin altını çizen Haktan Ömeroğlu, “Olduğumuz makam, mevki ve statüler bizleri şımarıklığa değil olgunluğa ve ciddiyete götürecektir.” dedi.

İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Yeni yönetimin Palandökenimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni teşkilatımızla birlikte 2015 Genel Seçimlerinde şimdiye kadar olduğu gibi, oylarımızı artırarak tekrardan başarılı olacağız.” diye konuştu.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri şu şekilde :

Haktan Ömeroğlu (İlçe Başkanı), Mustafa Akal, Altan Arslan, Cüneyt Güvenli, Erdem Selçuk, Yusuf Çizmelioğlu, M. İkbal Bakırcı, Cüneyt Özoltu, Kasım Demir, Alper Demir, Mehmet Kara, Demet Erkmen Bulut, Selim Kırmacı, Sedat Sifil, Adem Teber, Yaser Kotan, Abdulhadi Çintimar, Ömer Tanas, Niyazi Kaçmaz, Recep Polat, Turhan Dinler, Abdullah Samancı, Zeliha Köç, Selvi Aktaş Yakuli, Nesibe Şener, Fatih Özkorucuklu, Serdar Ertek, Ahmet Sağlam, İsmail Şen, Betül Karakuş.