Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti İlçe kongrelerini izlemek için gelen milletvekilleri, grup başkanı ve diğer parti yöneticilerine tarihi eserlere yönelik yaptığı çalışmaları anlattı. Gruba İstanbul Kapı ve Yakutiye Kent Meydanını gezdiren Korkut, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ali Korkut, başta İstanbul Kapı olmak üzere, Üç Kümbetler, Yakutiye Kent Meydanı ile ilgili tamamlanan ve devam eden projeleri ile yeni planlanan projeler hakkında Ak Partili milletvekilleri ve parti yöneticilerine bilgilendirme gezisi yaptı. Ak Parti grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Ak Parti Ağrı Milletvekili Erzurum İl Koordinatörü Ekrem Çelebi, Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Oltu Ak parti ilçe başkanı Fuat Demir,Narman ilçe başkanı Zafer Ruşen ile Meclis Üyelerine İstanbul Kapı ve Yakutiye Kent Meydanını gezdirdi.

Ali Korkut, tarihi eserlere yatırımın önemli olduğunu belirterek Erzurum’un geleceğinin bu tarihi değerlerde olduğunun altını çizdi. Korkut, "Amacımız Erzurum’un tarihi değerlerini herkese anlatabilmek, bunun yanında yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirme yapmaktır. Partimin milletvekilleri, Grup Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın, Ağrı Milletvekilimiz Ekrem Çelebi ve Fazilet Dağcı Çığlık hanımefendiye, belediye başkanlarımız, parti yöneticilerimize kısa bilgilendirme yaptım" dedi.