Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan ile Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i, makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Altıparmak, yargının içinde yer alan savunma makamı ile ilişkilerin her zaman çok düzenli ve gelişime açık olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Vali Dr. Altıparmak, Başkan Göğebakan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı diledi.

Baro Başkanı Talat Göğebakan ise, "Erzurum Barosu olarak hukukun üstünlüğüne inanıyor, hukukun toplumun huzuru ve güveni için olmazsa olmazlardan olduğunu düşünüyoruz. Toplumun sorunlarına duyarlı, öncelikle yerelde, geniş çerçevede ise ülke çapında hukukun aktif olarak işlemesi ve toplumsal huzurun sağlanması bakımından Erzurum Barosu olarak elimizden gelen çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEKMEN’İ ZİYARET

Baro yönetiminin yaptığı ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Başta Erzurum Baro Başkanı ve Yönetimine seçilen değerli avukat arkadaşları kutluyorum. Nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum. Avukat arkadaşlarımızı ve mesleğin içinde bulunduğu konumu yakından takip ediyorum. Bu noktada, Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak üzerimize düşen bir görev varsa her zaman yapmaya da hazırız." dedi.

Baro Başkanı Talat Göğebakan ise, Türkiye’nin içinde bulunduğu süreçte sıkıntıların aşılması noktasında barolara önemli görevler düştüğünü kaydetti. Başkan Göğebakan, "Türkiye’nin temel sorunlarıyla ilgili olarak hem anayasayla ilgili olarak hem de yereldeki sorunlarla ilgili olarak gönlü geniş, herkese kucak açan ve her yere el uzatan bir baro olmak amacındayız.’ diye konuştu.

Ziyarette Baro Başkan Yardımcısı Osman Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri, İknur Sarcan, Serap Çimen, Serkan İnce, Mehmet Keleş, Gürkan Soykan, Adem Kaya, Sefa Çakıroğlu,Hatip Dursun hazır bulundu.