Rusya’nın Anapa şehrinde yapılan Yıldız Erkekler Avrupa Boks Şampiyonasın da Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Sporcuların dan 50 kiloda Ahmet Otçu Avrupa 3. Elde etmesinin yankıları devam ederken Sivas’ta yapılan büyük erkekler grup şampiyonasında 56 kiloda Furkan Öget 2. Olması başarının tesadüf olmadığını gösterdi. Sporcuların göstermiş olduğu bu başarıyı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Altın ile ödüllendirdi.

Palandöken Belediyesi Boks Takımı Antrenörü ve Milli Takım Antrenörlüğü de yapan Gürkan Sönmez ile birlikte Avrupa üçüncüsü Ahmet Otçu ve grup şampiyonasın da 2. Elde eden Furkan Öget, Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise başarılı boksörleri Altın ile ödüllendirdi. Ziyarette bir açıklamada bulunan Başarılı sporcuların antrenörü Gürkan Sönmez, “Türkiye Boks federasyonunun faaliyet programında bir çok organize de palandöken belediyesi boks takımı olarak yer aldık. Bu çok organizasyon da başarılar elde ettik. Bu başarımızın bir tesadüf almadığını gösterdik çünkü sayın belediye başkanımız Orhan Bulutlar, gerçek anlam da sporun ve sporcunun yanın da yer almıştır” dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise Çocuklarımızı bizlere yaşattıkları bu mutluluktan dolayı kutluyorum. Bu yetenekli çocuklarımıza destek verildiğinde başarıyı yakalayacaklarını bir kez daha gördük. Ben inanıyorum ki böyle azimle çalışmalarını sürdürürlerse ileride daha büyük başarılar elde edeceklerdir. Buna inancım tamdır. Bizler Palandöken Belediyesi olarak kendilerine her zaman maddi ve manevi olarak destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.