Erzurum’un Çat İlçe Müftülüğü bünyesinde değişik ünvanlarda görev yapan başarılı din görevlileri, İlçe Kaymakamlığı’nca Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Çat İlçe Müftülüğü, görev alanlarındaki başarısı, sosyal-kültürel etkinlik ve faaliyetlerde göstermiş oldukları gayret ve hizmetlerindeki verimlilikleri ile temayüz etmiş din görevlilerini, taltif etmek, hizmet performanslarını artırmak ve daha güzel hizmetlere teşvik etmek amacıyla başarı belgesi ile ödüllendirdi. Düzenlenen ödül töreni hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Muhammed Sadık Kılıç, “İlçe Müftülüğü olarak cami içi ve cami dışı din hizmetlerinde başarısı ile temayüz etmiş, etkinlik ve faaliyetlerimize katkı sağlayarak öncülük eden din görevlilerimizi taltif ve onore edebilmek amacıyla ödül töreni düzenledik. Müftülüğümüzce Çat İlçesi genelinde halkımıza sunmaya çalıştığımız sosyal-kültürel içerikli din hizmetlerimiz ile program, etkinlik ve faaliyetlerimizin başarı ile neticelenmesi, hizmet aşkı ile hareket eden gayretli din görevlilerimiz vesilesiyle olmaktadır. Bu itibarla kendilerini taltif etmek ve diğer personelimizi de bu konuda teşvik etmek amacıyla manevi değeri büyük olan Başarı Belgesi ile ödüllendirdik. Bu konuda gayret gösteren başarılı görevlilerimizi can-ı gönülden kutluyor; kendilerinden ve diğer bütün görevlilerden daha başarılı ve faydalı hizmetler bekliyorum” dedi.

Tören sonunda ödüle layık görülen din görevlileri, teşekkür duygularını ileterek bu ödülün kendilerini onurlandırdığını ve daha başarılı hizmetler için teşvik ettiğini söylediler.