Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) başta üye ve birinci derece yakınları olmak üzere tüm eğitim çalışanlarına hizmet etmek ve en özel ve ayrıcalıklı imkânlar sunmak için Esdora Spa & Wellnes ile protokol imzaladı.

Protokol dâhilinde başlatılan kampanya ile Ankara’nın Güdül ilçesinin Çağabey bölgesinde bulunan ve tatil anlayışına yenilikçi bir tarz sunan Esdora Spa & Wellnes ile eğitimciler hem Esdora’da hem de tüm dünyada ömür boyu uygun fiyatlarla tatil yapabilecek.

5 yıldızlı otel konforunda tasarlanan Esdora Spa & Wellness; Ankara’nın içmece özelliğine sahip tek termal su kaynağı olması yanı sıra cilt bakımı, el, ayak ve birçok vücut bakımlarından oluşan gelişmiş Spa uygulamalarını ve aynı zamanda içerisindeki 140 dönümlük alanda sportif, sosyal ve kültürel birçok wellness aktiviteleriyle, uzmanlar aracılığıyla üyelerinin hizmetinde olacak.

Otel içerisinde bulunan kadın ve erkeklere özel olarak planlanmış 22 farklı havuz ve spa alanları haricinde birçok wellness aktivitesini gerçekleştirebilmek için, rekreasyon alanı ile içerisinde voleybol, badmington, bisiklet, yoga, meditasyon, çocuk oyun sahaları, okçuluk, oryantiring, ATV, futbol ve basketbol gibi spor alanlarının yanında sebze ve çiçek yetiştirebilecek. Hobi bahçelerinden aile oyun salonlarından, fotoğrafçılık, doğa yürüyüşleri, kültürel geziler, piknik ve yürüyüş alanları gibi hobi egzersizleri de Esdora bünyesinde bulunacak.

DES adına Genel Başkan Gürkan Avcı, firma adına Yönetim Kurulu Üyeleri Atıf Gül ve Tümer Topal’ın imzaladığı protokol dâhilinde tüm eğitim çalışanları en özel fiyatlardan otelde konaklayacakları gibi devre mülkte satın alabilecekler. Eğitimciler 0850 800 6 800 numaralı telefonu ücretsiz olarak arayabilir ya da www.esdora.net internet sitesini ziyaret edebilirler.