Erzurum Devlet Tiyatrosu sahnesinde sadece Erzurum AVM Çocuk Kulübü için oynanan “Alaaddin’in Sihirli Lambası” adlı oyun minik kulüp üyelerine keyifli dakikalar yaşattı.

Erzurum AVM Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen tiyatro organizasyonuyla, minik üyeleri ile bir araya geldi. Erzurum Devlet Tiyatro’sunda minik üyelerini ağırlayan Erzurum AVM Çocuk Kulübü, kendileri için özel sahnelenen ‘’Alaaddinin Sihirli Lambası’’ oyununu büyük beğeniyle izledi. Yaklaşık 250 çocuğun katılımıyla gerçekleşen tiyatro gösterisini ilgiyle izleyen çocuklar keyifli dakikalar yaşadı. Arif Atalay’ın yönettiği oyun, kalabalık kadrosu, etkileyici müzik ve danslarıyla çocukların ilgi odağı oldu. 23 Eylül 2011 tarihinde açılışı yapılan ve yaklaşık 3 bin üye sayısına ulaşan Erzurum AVM Çocuk Kulübü, düzenlediği organizasyonlara her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Erzurum AVM Genel Müdürü Kemal Ünal, hem organizasyona katılan kulüp üyelerine hem de organizasyonda birlikte çalışmış oldukları Erzurum Devlet Tiyatrosu yetkililerine teşekkür ederek eğlenmek ve bir arada olabilmek adına gerçekleştirilen organizasyonlara yoğun katılımların olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.