Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından araç filosunu büyütmeye devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan törenle hizmete giren yeni araçların tanıtımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nce İtfaiye Daire Başkanlığı’na 2 İtfaiye arazözü, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na 5 adet iş makinası dahil edildi. Yapılan hizmetlerle hayır duaları aldıklarını ifade eden Mehmet Sekmen, “Gelişmiş metropol kentlerdeki belediye hizmetlerinin en uygun ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ekip ve teknik donanımla mümkündür. Makina filomuzu güçlendirmek için önce Su Kanalizasyon İdaresinden başladık. ESKİ’nin araç filosuna onlarca araç kazandırdık. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın araç filosunu güçlendirdik. Her geçen gün de güçlendirmeye devam ediyoruz. Bugün de İtfaiye Daire Başkanlığı’mıza 2 adet yangın söndürme aracı, Fen İşleri Daire Başkanlığı’mıza da 5 yeni aracımızı dahil ediyoruz.” dedi.

ERZURUM TURİST KAYNAYACAK

Yazın Erzurum’da turist patlaması yaşanacağının müjdesini veren Mehmet Sekmen, “Hizmetleri başlatıyoruz. Bu yaz Erzurum’a en az 3 Bin aile yaz turizmi yapmaya gelecek. Bunlar için arkadaşlarımız hazır olmalı.

OCAK AYINDA 1001 HATİM YAPILACAK

Yapılacak uygun bir geceyle 1001 Hatim coşkusunu yaşayacağız. Nasıl ki Konya’da Şeb-i Aruz törenleri yapılıyorsa bizde de Ocak ayı içerisinde manevi bir havayla çok büyük törenle dualarımızı yapacağız. Arkasından Uzundere’de buz tırmanışını gerçekleştireceğiz. Şubat ayı içerisinde yeniden bir Kar Festivalini gerçekleştireceğiz ve Kurtuluş ayımız olan Mart ayında da Mehmet Akif’ler anılacak.” şeklinde konuştu.

Hizmetlerde kendisine destek olan herkese teşekkür eden Mehmet Sekmen, alınan araçları inceledi.