Erzurum Adalet Büro-Sen tarafından 08 Aralık 2012 tarihinde Ankara’da yüzlerce çalışanların

bir araya gelmesi ile bu tarihin "Yargı Çalışanları Günü" ilan edilmesi ile Erzurum Adalet Büro Sen Sendikası İl ve İlçe Adliyelerinde çalışan personeli ziyaret ederek kutladı.

8 Aralık "Yargı Çalışanları Günü"nü, tertiplenen törenler ile yurt genelinde kutlandığını aklayan Adalet Büro-Sen Erzurum İl Başkanı Erkan Sancak, Türk yargısı çağın teknolojisine, araç ve gereçlerine sahip hale geldiği ve köklü

değişiklikler gösterdiğini belirterek, "Yargı Çalışanları olarak bizim de özel bir günümüz olması ve Adalet sisteminin işleyişinde en önemli faktörlerden olan Yargı Çalışanlarının da hatırlanması ile Sendikamız tarafından ilan edilen bu günü personellerimiz ile kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu günün anısına yargı çalışanlarının özlük hakları ile ilgili

iyileştirmeler yapılmalı, görevde yükselme sistemi oluşturulmalı ve sayıların yeterli düzeye ulaştırılması sağlanmalıdır. Tüm yargı çalışanları olarak çıktığımız bu yolda hep beraber birlikteliğimizi, pekiştirme adına önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı olarak kutlayacağız. Bu nedenle çalışanlarımızın gününü kutluyor, sağlık ve esinlikler diliyorum" dedi.

Günün anısına, Adalet Büro- Sen İl Başkanı Erkan Sancak ve Sendika Temsilcisi Kadir Dumlu, çalışan personeli kurum içerisinde gezerek, çalışanlara çikolata ve lokum ikramında bulundu.