Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği mensupları Erzurum’da ziyaretlerde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Yarbay Taner Uran, Genel Sekreter Murat Bakbak, Genel Muhasip Şenol Yazıcı, Ankara 1. Nolu Şube Başkanı Aydoğdu Yaşar, Balıkesir Şube Başkanı Haydar Filiz, Balıkesir Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Sarıtaş, Özkan Özden ve Genel Merkez Şoförü İsmail Hamurcu Erzurum Şubesini ziyaret etti.

Gaziler 2 günlük Erzurum programı kapsamında, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret ettiler.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, “Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum 9.Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le yapılan görüşmeler sonucunda derneğe ait bir hizmet binasının yapılması, tüm şehit aileleri ve gazilere Büyükşehir Belediyesi tarafından birer adet konut yapılması görüşülerek kararlaştırıldı. Şube Başkanı olarak Başta Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, 9.Kolordu Komutanımıza ve Genel Başkanımıza derneğim, üyelerim ve şahsım adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı iletirim.” dedi.

Akgül, “Dernek binamızda şehit ve gazi ailelerimizi dinleyen Genel Başkanımız Gazi Yarbay Taner Uran, çalışmalar hakkında bilgi vererek, soruları cevapladı.” diye konuştu.