İnsan ve Medeniyet Hareketi Erzurum Şube Başkanı Mehmet Meral, ‘’Genç Dadaşlar Şühedanın Ruhuyla Yoğruluyor ‘’ projesinin finalinin 4 Aralık’ta Erzurum Büyükşehir Kültür Merkezinde yapılacağını belirterek, İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurul Üyesi Eğitimci İlahiyatçı Fahri Güzel’in programa konuşmacı olarak katılacağını anımsattı.

Tarihsizliğin, talihsizliktir olduğunu belirten Meral, ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2014 destekleme programı kapsamındaki projemizin finalini yapacağız. 4 Aralıkta saat 19’da Erzurum Büyükşehir kültür Merkezinde yapılacak final programında Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanacak, daha sonra ‘’Şuhedanın ruhuyla yoğrulmak’’ konulu konferans düzenlenecek bu konferansa İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurul Üyesi Eğitimci İlahiyatçı Fahri Güzel konuşmacı olarak katılacak, program sonunda Grup Genç Konser düzenleyecek.’’dedi.

Projenin başarılı bir şekilde sonuçlandığını belirten Meral, final programına tüm gençleri beklediklerini sözlerine ekledi.