B&B Estetik Kliniği Hekimlerinden Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Berker Büyükgüral, "En iyi zayıflama ve vücudunuzu forma sokma yöntemi spor ve dengeli beslenmedir. Bunları yapmasına rağmen bölgesel yağ birikiminden şikayetçi olan bireylerde akıllı lazer lipoliz uygulanabilir." dedi.

Spor yapacak zaman bulamıyorum, diyet yapıyorum ama vücudum istediğim şekle girmiyor diyen bireylerde vücuda şekil vererek daha kıvrımlı hatlara sahip olmasını sağlamak için akıllı lazer lipoliz uygulanabilir.

Kilo alıp verme sonrası,aşırı kilo almaya bağlı ,doğum sonrası, ,yaşa bağlı olarak, genetik yatkınlık gibi nedenlerle cilt elastikiyeti kaybolabilir. Elastikiyetin kaybolmasıyla cilt sarkar ve gevşer. Akıllı lazer lipolizde klasik liposuction sonrası görülebilen cilt gevşeklikleri, sarkıklıkları oluşma riski daha azdır. Lipolizde ise 1064 nm dalga boyu etkisiyle aksine cilt sıkılaştırıcı etkisi mevcuttur. Bu, lazer lipolizi diğer liposuction yöntemlerinden ayıran en önemli özelliğidir.

Akıllı Lazer Lipoliz Kimlere Uygunlanır ?

Vücut şeklini bozan bölgesel yağlanma. Hafif cilt sarkıklıkları. Selülit, Jinekomasti (erkeklerde kadın tipi göğüs olması)

Ayak bileği kalınlığı. Gıdı, göbek etrafı, karın, bel, popo şeklinin düzeltilmesini isteyen ve aşırı terleme şikayeti olan kişilerde akıllı lazer lipoliz uygulanabilir.

Op. Dr. Berker Büyükgüral son olarak, lazer lipoliz uygulaması uygulanan bölge sayısı ve yağ miktarına göre değişkenlik gösterir. Akıllı lazer lipolizin size uygun olup olmadığını öğrenmek için uzman hekimlere başvurmaları gerektiğini belirtti.