Erzurum şehir merkezinde hizmet veren Hotel Grand Hitit, yenilenen yüzüyle adeta göz kamaştırıyor. Kazım Karabekir Caddesi’nde hizmet veren Hotel Grand Hitit, kış turizminin önemli merkezlerinden olan Erzurum’da yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Erzurum Tren Gar’ına 650 metre, otogara 8 kilometre ve havalimanına da 10 kilometre mesafede olan hotel, el işleme masif mobilyalarla dekore edilmiş odaları ile alakart restorantta yöresel mutfağın eşsiz lezzetlerini müşterilerine sunuyor. Ses yalıtımlı odalarda, ısıtma, wi-fi, kablo TV ve Led ekranlarla HD kalitesinde yayın imkanı sunuluyor. Hotel Grand Hitit, 40 normal, 6 vip ve bir de suit oda ile toplam 47 oda ve 90 kişilik kapasiteye sahip…

CİNDİLLİ: BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİK

Hotel Grand Hitit Genel Müdürü Ömer Cindilli, kış sezonuna iddialı hazırlandıklarını ifade ederek, hizmette kaliteyi ve müşteri memnuniyetini esas alan bir yönetim sergilediklerini söyledi. Hotelin baştan aşağı yenilendiğini kaydeden Cindilli, “Şuan üç yıldızlı olarak hizmet veriyoruz. Yaz sezonunda hotelimiz baştan aşağı yenilenerek, konforu, hijyeni, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti esas alarak yeni yüzüyle müşterilerinin beğenisine sunuldu. Yerli ve yabancı konuklarımızın gösterdikleri ilgi, hotelimizden ayrılırken memnuniyetlerini ifade etmeleri bizim için gurur vesilesi oluyor. Her geçen gün hizmet kalite ve standardımızı yükseltmeye devam ediyoruz.” dedi.

ERZURUM’UN MARKA HOTELİ

Erzurum’un marka otellerinden birine sahip olduklarını ve uluslararası standartta hizmet ürettiklerinin altını çizen Genel Müdür Ömer Cindilli, Erzurum’a gelen yerli ve yabancı konukları Erzurumlu misafirperverliği karşılayarak, sıcak ilgi ve alaka gösterdiklerini vurguladı. Erzurum’a yatırım yapmaktan ve şehrin insanına istihdam kapısı açmaktan da mutluluk duyduklarını kaydeden Cindilli, “Yaz sezonunda yenilediğimiz hotelimizle kış sezonuna iddialı bir giriş yapıyoruz. Erzurum’a gelen, şehrin tarihi dokusunu, kültürel yapısını ve Palandöken Turizm Merkezi’ni görmek isteyen yerli ve yabancı konuklara şehir merkezinde nezih bir hotel olarak hizmet sunmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.