Atatürk Üniversitesi (AÜ) tarafından organize edilen Fakülte ve Yüksekokullar Arası Spor Şenlikleri Erkekler Bowling Turnuvası’nda birinci olan İletişim Fakültesi, kazandığı şampiyonluğu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz’un katılımıyla kutladı.

Fakülte ve Yüksekokullar Arası Bowling Turnuvası’nda birinci olan İletişim Fakültesi, kazanılan birinciliği İletişim Fakültesi toplantı salonunda kutladı. Kazanılan birincilik hakkında konuşan İletişim Fakültesi Dekan Prof. Dr. Uğur Yavuz, “Bowling Takımının kazandığı bu birincilik bizi çok onurlandırdı. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu. İletişim Fakültesi öğretim üyesi Ayhan Doğan kazanılan şampiyonluktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

İletişim Fakültesi bowling takımı oyuncusu Ahmet Kılıç, “Bundan iki yıl önce üçüncülük kupası almıştık. Şimdi de birincilik kupası nasip oldu. Çok onurlandırıcı bir durum. Kupayı takım olarak kazandık. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Profesyonel Bowlingcilerle oynayıp kupa kazanmak ayrı bir duygu. BESYO ve son 3 senenin şampiyonu İktisat Fakültesi’ni geride bırakarak şampiyon olmak tarif edilemez bir duygu” dedi.

İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Tahsin Emre Fırat, kupayı çok zor şartlarda kazandıklarını dile getirdi. Fırat, “Öncelikle kupayı kazandığımız için çok mutluyum. Kupayı kazanma yolunda zorlu bir süreçten geçtik. Üniversitenin okul takımında yer alan oyuncuları, fakülte takımlarında da yer alıyordu. Rakip takımlar kendilerine özel toplarıyla geliyordu. Haftada bir gün gelip ücretsiz idman yapıyorlardı. Bu konularda çok avantajlıydılar. Bu zor şartlarda şampiyon olduğumuz için mutluyum” diye konuştu.

Fakülte ve Yüksekokullar Arası Spor Şenlikleri’nde İletişim Fakültesi Bayan Bowling Takımı ise 4. oldu.

İletişim Fakültesi Erkek Bowling Takımı Oyuncuları: Ahmet Kılıç, Kurtuluş Kılıç, Mücahit Korkmaz, Muharrem Çam

İletişim Fakültesi Bayan Bowling Takımı Oyuncuları: Nermin Şentürk, Bilge Güven, Deniz Özgür, Nejla Yeşildere