İlim Yayma Cemiyeti Kariyer Programı kapsamında kamu kurumlarına ziyaretler düzenliyor.

İlim Yayma Cemiyeti Özel Güzide Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Mustafa Nuri Akbaş ,Uzman Psikolog Uğur Elmas ve beraberindekiler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları’nı ziyaret ederek, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Akbaş, kariyer programı doğrultusunda kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, kamu kurumlarını tanımak işbirliği yapmak amacıyla ziyaretlere yoğunlaştıklarını ifade etti.

Akbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, kurumun her geçen gün hedef büyüttüğünü söyledi.

Abdulhakimoğulları ise kurumun yeni hizmet binasının faaliyete geçmesiyle, yeni bir vizyon kazandığını anımsatarak, 2014 yılında yapılan çalışmaları paylaştı.

2015 yılında önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Abdulhakimoğulları, engelli, çocuk ve kadınlara yönelik kapsamlı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Abdulhakimoğulları, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.