Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Kaymakamlık Toplum Merkezinden gerçekleştirilen toplantıda; Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, toplantının kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından muhtarlara yönelik bir bilgilendirme toplantısı olduğunu belirtti.

Kaymakam Zengin, muhtarla ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini bir araya getirmekteki amaçlarının karşılıklı diyalog içerisinde beklentileri, sorunları ve çözüm yollarını dile getirmek olduğunu kaydetti.

Kaymakam Zengin, “İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile muhtarlarımızı bir araya topladık. Birbirimizden istek ve taleplerimizi, kurumlar arası diyalog ve beklentileri birlikte ele alıp, yüz yüze dile getirerek bir değerlendirme yapmak istedik. Bu maksatla toplandık. Oldukça da verimli bir toplantı oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada muhtarların karşılıklı soru-cevap şeklinde dâhil olduğu değerlendirme toplantısında ilçedeki tüm kamu kuruluşlarının temsilcileri sırayla söz alarak kurumlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

Öte yandan Kaymakamlık Toplum Merkezi’ndeki değerlendirme toplantısına; Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Bayram Kayıkçı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemal Tanrıver, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Yılmaz, Ziraat Bankası Müdürü Alparslan Yüce, ARAS İşletme Şefi Yalçın Çakal ve diğer kurum temsilcileri ile muhtarlar katıldı.