Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, siyaset yolunda seçmene gerçek hizmeti vereceklerini belirterek,"Milletimizin refahı için her şeye göğüs gereceğiz. Merkez Partiyi Erzurum’da birinci parti yaparak, Türkiye’nin tek kurtuluş reçetesi Merkez Partisi olacaktır" dedi.

İL BAŞKANI YIKICI,"TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU MERKEZ PARTİ"

Milleti kutuplaştıran siyasete karşı birleştirici güç verecekleri yolunda mücadele edeceklerini açıklayan Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı,"İhtiyaç duyulan birleştirici ve kucaklayan siyaseti gerçek hizmeti biz vereceğiz. Türkiye’nin kurtuluşu ve ihtiyacı Merkez Partidir. Milleti kutuplaştıran siyasal İslam projelerini bozarak mutlu ülke refahına kavuşacağız. Milletimizin refahı için her şeye göğüs gereceğiz. Her türlü mücadeleyi vererek hiç bir parti ile ittifak içerisinde olmayacağız. Şartları uygun olan herkese kapımız açık. Merkez Parti milletin partisi, millet için var, milletin yapmak istediklerini yapmak için var. Merkez Parti ile bu kötü gidişe dur diyeceğiz" dedi.

"TEM AMACIMIZ, HAKKA VE HUKUKA DAYALI SİYASET"

Hedeflerinin Erzurum’da Merkez Partiyi Erzurum’da birinci parti yapmak için seçmeni sıcak ve güler yüzle karşılayacaklarını ifade eden Başkan Yıkıcı,"Başlatmış olduğumuz ’1 Milyon Üye’ kampanyası doğrultusunda, Erzurum’da partimize ciddi katkı sağladık. Benimle birlikte çalışan tüm arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz Merkez Partiyi iktidar yoluna taşımaktır. Partimiz iktidara geldiğinde hakka ve hukuka dayalı bir siyaset izleyeceğiz. Vatandaşlarımızın bizlere destek vermeye devam etmesini bekliyoruz” diye konuştu.