Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı M. Erol Yarar’ın destekleri ile Erzurumlu eki özel kardeş sporcu milli takım kampına alındı. Muhsin Murat Bingül ve Aliye Zeynep Bingül, Jimnastikten sonra kayakta da ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı M. Erol Yarar, Kayak Milli Takımının yanı sıra Erzurumlu özel iki kardeş sporcuyu da milli takım kampına aldı. Yarar’ın destekleri ile Erzurum adına daha önce Jimnastik’te Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası’na katılan ve Milli takıma seçilen Muhsin Murat Bingül(11) ve Aliye Zeynep Bingül(11), kayak sporunda da ülkemizi temsil edecek. İki özel sporcu Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı M. Erol Yarar’ın destekleri ile Dedeman Otel’de kampa girdi. 15 gün süreyle Palandöken Kayak Merkezi’nde kamp yapacak olan iki kardeş sporcu çalışmalarını Antrenörler Sefa Yalçın ile Ahmet Uğur yönetiminde gerçekleştirirken, Atatürk Üniversitesi PDR öğrencilerinden Yasemin Demir ve İrfan Tok da gönüllü olarak iki kardeş sporcuya rehberlik ediyor.

ANTRENMANLAR SÜPER GEÇİYOR

Muhsin Murat Bingül ve Aliye Zeynep Bingül’e kayak antrenmanları yaptıran antrenör Sefa Yalçın, iki kardeş sporcunun kayakta çok iyi konuma geldiklerini söyledi. Yalçın, “Murat ve Zeynep ülkemizi Özel Sporcular Şampiyonalarında çok iyi şekilrde temsil edecek konumda sporcular, kendilerinin çalışma temposundan memnunuz” dedi. Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetim kurulunun destekleri ile ikiz kardeşleri kampa aldıklarını belirten Yalçın, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencilerinin de gönüllü olarak kendilerine rehberlik ettiğini ve bundan büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.