Pasinler stadyumunda yapılan sentetik saha ve stadyumun ışıklandırma çalışması tamamlandı.

Pasinler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yaklaşık altı aydır yapılan Pasinler stadyumundaki sentetik saha ve ışıklandırma çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışmalar sonrası dün gece stadyuma ilk ışık verildi. Pasinler stadyumunda bundan sonra geceleri de maç yapılabilecek.

Pasinler stadyumundaki çalışmaların bitmesinden sonra stadyumu gezen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, desteklerimizle yapılan çalışmaların tamamlanmasını görmek bizi sevindiriyor. Bu yıl hedefimizde sentetik saha ve ışıklandırma vardı bunları tamamladık. İnşallah gelecek yılda stadyumumuzun türbinlerini yıktırarak yenisini yaptırmak olacağını söyledi.

Pasinler Gençlik Spor İlçe Müdürü Güngör Şenses ise, desteklerinden dolayı Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na ve Erzurum Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti. Stadyumda yapılan çalışmalar sonucunda ilçeye yakışır bir stadyuma kavuştuklarını belirten Şenses, mevsim şartlarından dolayı bu yıl sadece sentetik saha ve ışıklandırma çalışmaları yapıldığını, gelecek yıl ise stadyumun türbinlerinin yenilenerek ilçeye yakışır A türbin ve tartan pist yaptıracaklarını ifade etti.

Başkan Sertoğlu, sporcu gençlerle birlikte stadyumu gezerek onlarla beraber top sektirdi.