Palandöken Turizm Altyapı Hizmet Birliği Meclis (PATHİB) toplantısı Vali Altıparmak Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Koşapınar, Birlik Müdürü Yılmaz Aktaş, Birlik Encümenleri ile Palandökendeki Otel yöneticileri katıldı.

Vali Altıparmak başkanlığında yapılan toplantıda Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Palandökenin turizm talebini karşılaması yönünde tüm eksiklerin giderilerek, Palandöken kış turizminin uluslararası boyutta ivme kazanması için, Yurt içi ve yurt dışında Erzurum’un Turizm bölgeleri ve genel olarak kış sporları ile turizmin her türlü tanıtımının yapılması görüşülerek birliğe Yakutiye, Aziziye, Pasinler ve Narman İlçe Belediyelerinin de üye olması için davet edilmesi görüşüldü.

Toplantıda ayrıca Tempo Travel Dergisinde Erzurum’un tanıtımının devamına, yurt içinde ve yurtdışındaki fuarlara katılımın sürdürülmesine, İstanbul, Ankara ve İzmir’de Bilboardlarda ve Metrobüslerde Erzurum’un tanıtımının yapılmasına karar verildi.