Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta ETÜ’de yapılan rektörlük seçimlerinde hemen hemen tüm öğretim üyelerinin oyunu almasının ardından cumhurbaşkanı tarafından ETÜ rektörlüğüne bir dönem daha atanması beklenen Prof. Dr. Yaylalı ziyaretinde ŞEHİRDER’in kısa bir süre önce kurulmasına rağmen şehrin meselelerine getirdiği farklı bakış açılarıyla, göstermiş olduğu gayretle şehirde bir katma değer oluşturduğunu ifade ederek ŞEHİRDER’e çalışmalarında başarılar diledi.

ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş ise Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek ETÜ’nün kadim medeniyetimizin mimarisiyle biçimlenmiş kampus projesinin hızla tamamlanmasının sevindirici, ETÜ’nün bilimsel çalışmalarının Erzurum’un eğitim ve bilim şehri olmasında çok önemli olduğunu, şehir kimliği ve kültürü konusunda ETÜ ile ortaklaşa programlar yapabileceklerini dile getirerek ziyaretten dolayı Rektör Yaylalı’ya teşekkür etti.

Rektör Yaylalı’ya ziyaretinde ETÜ öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Küçükuğurlu, Yrd. Doç. Dr. Naim Ürkmez ve Uğur Akbulut da eşlik etti.