Türkiye gazetesinde Çarşamba günleri yayınlanan “Rektörler Konuşuyor” yazı dizisiyle üniversiteleri tanıtan Doç. Dr. Süleyman Doğan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ile bir araya geldi.

Üniversitelerin sorunları, gelişimleri, sosyal ve kültürel gelişimleri hakkında Erzurum’da bulunan Atatürk Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’a sorularını yönelten Doç. Dr. Süleyman Doğan, bir sonraki yazı dizisinde Atatürk Üniversitesi’nin yer alacağını belirtti.

Atatürk Üniversitesi’nin Türkiye’nin en köklü üniversitelerden birisi olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Koçak, “Atatürk Üniversitesi, dünyadaki bütün gelişmelere uygun olarak hazırlanmış modern eğitim anlayışı, donanımlı laboratuvar olanakları, zengin kütüphanesi, her türlü sosyal, kültürel ve sportif aktiviteyi öğrencilerimizin gerçekleştirebileceği merkezleri, yüksek standartlı yurtları, 120’yi aşkın öğrenci kulübü ile canlı, dinamik bir kampüs yaşamı ile işte böyle bir eğitim-öğretim süreci sunmaktadır.” dedi.

Doç. Dr. Doğan’da, Atatürk Üniversitesi’nin Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı üniversitelerinden birisi olduğunu belirterek, “Üniversite çehresi ile Türkiye’de örnek olan üniversite.” dedi.