Uzun yıllar Fenerbahçe Futbol Okulu olarak hizmet veren Palandöken Spor Okulu olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Eski Fenerbahçe Futbol Okulu’nda öğrenciler sempati duydukları takımların ve futbolcuların formaları ile çalışmalara katılıyor. Minik kramponların ortak tutkusu futbol ve hedefleri büyük futbolcu olmak.

Erzurum’da yıllarca Fenerbahçe alt yapısına hizmet veren ve bir çok futbol takımına futbolcu kazandıran Eski Fenerbahçe Futbol Okulu, bu sezon Palandöken Spor Okulu olarak yoluna devam ediyor. Bir yandan bütün kulüplere futbolcu yetiştirmek için faaliyet gösteren Palandöken Spor Okulları, aynı zamanda Erzurum Büyükşehir Belediye Erzurumspor içinde iyi bir alt yapı olma konumunu sürdürüyor. Mavi-beyazlı takıma futbolcu kazandırmak için kolları sıvayan spor okulunun en büyük özelliği çalışmaya gelen futbolcu adaylarının tuttukları takımlara ve sempati duydukları futbolculara bakılmaksızın futbol eğitimi veriliyor. Antrenörler Savaş Başçoban, Alparslan Topçu ve Fatih Kula, geleceğin yıldızlarını Naci Büyüksünnetçi ve Adnan Çoban idaresindeki bu önemli spor okulunda yetiştiriyorlar.

ORTAK TUTKULARI FUTBOL

Eski adıyla Fenerbahçe, yeni adıyla Palandöken Spor Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin tümü Fenerbahçe taraftarı değil. Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu, Erzurumsporlusu, Barcelonalısı ya da Real Madridlisi tüm çocuklar tuttukları takımların formaları ile Palandöken Spor Okulu’nun eğitimlerine katılabiliyor. Dünyadaki bir çok yıldızın formasını giyerek idmanlara çıkan minik kramponlar yeteneklerini sergiliyor. Antrenörler Savaş Başçoban, Alparslan Topçu ve Fatih Kula yönetiminde geleceğin futbolcuları olmak için ter döken öğrencilerin hepsinin ortak tutkusu ise futbol… Futbol tutkusu, 8-10, 10-12, 12-14 ve 14-16 yaş grubundaki 100 öğrencinin bir araya gelmesine vesile oldu.

FENERBAHÇE’YE AÇIK KAPI

Palandöken Futbol Okulu, yıllarca Erzurum’da Fenerbahçe’nin alt yapısına hizmet veren bir kuruluş olarak Sarı-lacivertli kulübün Doğu’da önemli bir faaliyet gösteren değeri olmayı başardı. Palandöken Spor Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi, “Fenerbahçe’ye hiçbir zaman kapılarımızı kapatamayız, bu kulübe kapımız her zaman açık. Zaten Alt yapı idarecileri ve teknik kurmayları da bizleri arayarak, Doğu’da bizim Fenerbahçe adına önemli işler yaptığımızı hep söylüyorlar ve övgülerini, memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Artık bu yıl olmaz da önümüzdeki sezon Fenerbahçe’ye hizmet vermeye devam edebiliriz. Biz şu anda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a alt yapı anlamında önemli bir hizmet veren kuruluşuz” dedi.

ENGELLİLERE DE KAPILARINI AÇTI

Adeta bir futbolcu yetiştirme fabrikası olduklarının altını çizen Büyüksünnetçi, “Bizim spor okulumuzdan yetişen 28 futbolcuyu Eğitimgücü aracılığı ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a verdik. Gençlerbirliği, Bucaspor, Aydınspor, Ankaragücü, Manisaspor ve Gaziantepspor’a sporcu verdik” diye konuştu. Naci Büyüksünnetçi, engelli öğrencilere de kapılarının açık olduğunu belirterek, iki idareci, üç antrenör ve 7 personel ile tüm gençliğin hizmetinde olduklarının altını çizerek, “Engelli öğrencilerimizin aileleri de çocuklarını buraya getirdiklerinde bizim vermiş olduğumuz futbol eğitiminden bir hayli memnun kaldılar” şeklinde konuştu.