Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının girişimleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’inde destekleri ile taksi duraklarındaki kulübeler yeniden yapılıyor.

Daha önce UKAME tarafından alınan kararla Erzurum’daki duraksız taksi ve yazıhanesiz duraklar için harekete geçilmişti. Oda başkanı Naci Altay’ın yoğun mesai harcayarak yaptığı girişimler sonuç verdi ve taksi duraklarında yeni döneme giriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in desteği ile başlatılan taksi durakları yenileme projesi kapsamında yeni durakların yapımına devam ediliyor. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Naci Altay, taksici esnaflar ile birlikte yapımı devam eden taksi duraklarını görmek için sanayi sitesindeki atölyeyi ziyaret etti. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Naci Altay, “Özellikle kış aylarında büyük zorluklar yaşayan taksici esnafımızın derdine derman olmak için yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Öncelikli olarak Erzurum’a ve taksici esnafımıza yakışır bir şekilde yeni durakların yapılması için kolları sıvadık. Bizlere bu konuda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz” dedi.