Erzurum’un Pasinler İlçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzurum İl Koordinatörlüğü tarafından Turistik Kale Otel Kaplıca toplantı salonunda vatandaşlara bilgilendirme semineri verildi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzurum İl Koordinatörlüğü, Pasinler Kaymakamlığının daveti üzerine geldiği Pasinler’de, Turistik Kale Otel ve Kaplıca toplantı salonunda İl Koordinatörü Atilla Özlü tarafından sinevizyon eşliğinde vatandaşlara desteklemeler hakkında işletmeciler bilgilendirildi. Tanıtım sonrası İl Koordinatörü Atilla Özlü, işletmecilerin sorularını cevaplandırdı.

Atilla Özlü, "Eğitim seminer sonrası İl Koordinatörlüğü olarak kurumumuz tarafından işletmelere açılan desteklemeleri anlatmak üzere bugün buradayız. İlk toplantımızı Pasinler Kaymakamlığının daveti üzerine Pasinler’de yaptık. Kaymakam Ali Ada’ya bu imkanı bizlere sağladığı için kurum adına teşekkür ederim. Bilgilendirme seminerlerimiz Erzurum merkez ve ilçelerinde devam edecek" dedi.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada ise yaptığı açıklamada; "Pasinler’de işletmecilerimiz devlet desteklerinden faydalanması için kaymakamlık olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzurum İl Koordinatörlüğüyle ortaklaşa böyle bir toplantı düzenledik. Amacımız ilçemizdeki işletme sahiplerinin devletin vermiş olduğu destek kredilerinden faydalanmalarını sağlamaktır. İnşallah işletmecilerimiz güzel projelerle başvurur ve hak kazanırlar. Bu tür desteklerinden Pasinler’deki işletmecilerin de yararlanması gerekir. Erzurum İl Koordinatörü Atilla Özlü başta olmak üzere kurum çalışanlarına talebimizi uygun görerek buralara gelip, seminer verdikleri için teşekkür ederim" dedi.

TKDK’nın eğitim seminerine Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ayrancı, Meclis Başkanı Aydın Taşbaşı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rafet Şenyurt ve işletmeciler katıldı.