Tüketiciyi Koruma Derneği Erzurum Başkanı Gamze İspirli, Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, Tüketici Dernekleri Hukuk Danışmanı Avukat Erhan Topcu ve TÜKODER Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Çamlı Erzurum Barosu’nu ziyaret ederek, Baro Başkanı Talat Göğebakan’a hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İspirli, burada yaptığı konuşmada, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, Başkan Göğebakan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Altay ise tüketici bilincinin artırılması için Erzurum Barosu’na önemli görevler düştüğünü ifade ederek, tüketici hakem heyetlerinde baro temsilcilerine önemli görevler düştüğünü anımsattı.

Topcu ise tüketici kanunun tüketiciye önemli haklar verdiğini anımsatarak, tüketici bilincinin artırılması yönündeki çalışmalara yoğunlaşacaklarını söyledi.

Baro Başkanı Talat Göğebakan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,” Erzurum Barosu olarak bundan sonraki süreçte önemli çalışmalara imza atacağız. Erzurum adına hem de Erzurum Barosu adına hayata geçirilecek projelerimiz var. Erzurum’da bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde olacağız” dedi.