AK Parti Yakutiye İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile seçime giren Recep Aydın, 357 delegenin tamamının oyunun alarak başkan seçildi.

Ak Parti Erzurum İlçe Başkanlıkları Olağan Kongreleri Yakutiye İlçe Başkanlığının 3.Olağan kongresi ile devam etti. Yakutiye Spor Salonunda düzenlenen kongreye Ak Parti grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ak Parti Ağrı Milletvekili Erzurum İl Koordinatörü Ekrem Çelebi, Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Oltu Ak parti ilçe başkanı Fuat Demir,Narman ilçe başkanı Zafer Ruşen , Meclis Üyeleri ve bir çok partili katıldı.

Kongrede konuşan Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, sözlerine Ermenek maden kazasında hayatını kaybeden işçilere rahmet dileyip ailelerine de sabır dileyerek başladı.

Şahin, "Partimizin kurucusu Genel Başkanımız, Başbakanımız şuan görev yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi ’beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda’ sözünü şiar edinerek 8 yıldır partimize hizmet etmeye devam eden İlçe Başkanınız olarak bugün kü bu kongrede varsa şayet hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik talep ediyorum. AK Partili olmak bir gurur, bir sevinçtir." diye konuştu.

Daha sonra Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İlçe Başkanı Yunus Şahin’e plaket verdi.