Eskişehir’de yaşayan Zafer Arslan ve Özlem Ertuğ çifti, 14 Şubat’ta Sevgililer Gününün yanı sıra evlilik yıl dönümleri ve doğum günlerini kutluyor.

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ile Tepebaşı Belediyesi işbirliğinde hazırlanan nikah töreniyle 14 çift mutluluğa ‘Evet’ dedi. Yaşları 25 ile 65 arasında değişen çiftler mutluluğa adımlarını attı. Bu heyecanı yaşayanlar arasında 14 Şubat Sevgililer Gününün yanı sıra doğum gününü kutlayan Zafer Arslan da yer aldı. Arslan, doğum gününde hayatını Özlem Ertuğ ile birleştirerek mutluluğunu ikiye katladı.

"Üçü bir arada daha tatlı olur diye düşündük"

Çift, evlilik cüzdanlarını da Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın elinden aldı. Heyecanlı olduğunu dile getiren öğretmen Zafer Arslan, “Doğum günü, evlilik yıl dönümü ve Sevgililer Gününü bir araya getirdik. Üçü bir arada daha tatlı olur diye düşündük. Her ikimiz de ikinci baharımızı yaşıyoruz. Hakikaten birbirimizi sonradan bulduk. Böyle de devam eder diye düşünüyoruz. İnşallah da edecek. Bir planlama yoktu ama konuşurken böyle bir laf çıktı ağzımızdan. 14 Şubat olsun diye düşünmüştük. Mutluyuz, heyecanlıyız” dedi.

“Tek hediye ile kurtulacağım”

Mutluluğu yüzüne yansıyan Özlem Ertuğ ise, “Üçünü bir araya getirip bedavaya getirmeye çalıştı. Matematiği çok kuvvetli, hesaplamış. Başkanımız da nikahımızı kıyacak mutluyuz. Kendi açımdan tek hediye ile kurtulacağımı düşünüyorum. 14 Şubat diyince aklıma artık evlilik yıl dönümü, doğum günü ve Sevgililer Günü geliyor” ifadelerini kullandı.