Eskişehir’de AK Parti Seyitgazi İlçe Kongresi’nde seçilen yeni yönetim görev dağılımı yaptı.

Yönetim kuruluna seçilen üyeler, yeni İlçe Başkanı Zekayi Tunç başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımını yaptı.

İlçe yönetimindeki yeni görev dağılımını açıklayan AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Zekayi Tunç, 2023 hedefleri doğrultusunda iyi bir ekiple yola çıktıklarını söyledi. Başkan Tunç, öncelikle 2015 seçimlerinde AK Parti’nin, Seyitgazi’ deki oylarını en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz demeden çalışmaları sürdüreceklerini ifade ederken, yeni yönetim kurulunun ilçeye ve partiye hayırlı olmasını diledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Değerlendirme ve istişare toplantısının ardından AK Parti Seyitgazi ilçe yönetimi; İlçe Başkanı Zekayi Tunç , Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı İmdat Dere, Teşkilat Başkanı Yaşar Türk, Seçim İşleri Başkanı Ali Osman Söğüt, Tanıtım ve Medya Başkanı Nuri Çakmak, Dış İlişkiler Başkanı Mevlüt Ülker, Sosyal İşler Başkanı Yaşar Yaman, Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Yeşil, Ekonomi İşler Başkanı Mustafa Zeybek, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Özdemir, Mali İşler Başkanı Hüseyin Curus, AR GE Başkanı Ali Mut, İlçe Sekreteri Hasibe Topuz, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Himmet Kale ve Sultan Taşpınar şeklinde belirlendi.