Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bilgilendirme Toplantıları kapsamında kanaat önderleri ile bir araya gelemeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Deneyimli Kafe’de yapılan toplantılarda Başkan Ataç, okul aile birlikleri, okul yönetimler, muhtarlar, cami dernek yöneticileri ve cemaatleri ile bir araya gelerek bölgede yapılan çalışmaları aktarıyor, önerileri dinleyerek bölgeye yapılacak hizmet ve çalışmalara halkla birlikte karar veriyor.

Son olarak gerçekleşen Bilgilendirme Toplantısında Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, cami dernek yöneticileri ve cemaatleri ile bir araya geldi.

Başkan Ataç, cami derneklerini ve cemaatini oluşturan büyüklerin kanaat önderi olarak bulundukları bölgeye değerli katkılarının olduğunu belirterek, bu deneyimden ve birikimden yararlanarak bölge için en iyi hizmeti verdiklerini belirtti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç daha sonra Tepebaşı’nda devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktardı. Toplantıya katılan cami dernekleri daha sonra Tepebaşı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları gezerek yerinde inceledi.