Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında Çamlıca Mahallesi kanaat önderleri ile Deneyimli Kafe’de buluşan Başkan Dt. Ahmet Ataç, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Son 6 yılda önemli çalışmalara imza atıldığını belirten Ataç, bu çalışmaların büyük ve güçlü Tepebaşı ailesinin ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştiğini vurguladı. Başkan Ataç, Tepebaşı bölgesinde son döneme damga vuran, Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi, Tepebaşı Belediyesi Evinizde (TEBEV) Evde Bakım Hizmetleri, Su Sporları Merkezi, Güneş Enerjisi Sistemleri, Avrupa Komisyonu’ndan alınan 5 milyon euro hibe, Belde Evleri gibi konularda açıklamalarda bulundu. Ataç, “Bizim ayrım yapmadan herkese kapımız açık ve hiç bir siyasi görüşe bakmadan bugünlere geldik. En iyi siyaset hizmettir. Eğer hizmet ederseniz siyasetinde en iyisini yapmış olursunuz” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan kanaat önderleri ise özellikle cami ve okullara verilen destekler için Başkan Ataç’a teşekkür ettiler.

Toplantı sonrası belediye hizmetlerini anlatan bir Tepebaşı turu düzenlenirken, program, her hafta çeşitli mahalleleri kapsayacak şekilde sürecek.