Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Parti Meclis üyesi İhsan Özkes ile bir araya geldi.

TBMM’de birlikte çalıştığı milletvekili arkadaşıyla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde gerçekleştirdikleri sosyal ve demokrat belediyecilik anlayışını Özkes’e anlattı. Odunpazarı’nın 20 yılını kurtardıklarını sözlerine ekleyen Başkan Kurt, Odunpazarı’nı farklı bir belediyecilik anlayışıyla yönettiklerini, kadın ve çocukların daha mutlu olduğu ve vatandaşların yaşamaktan zevk aldıkları bir ilçe haline getireceklerini söyledi. Başkan Kurt ayrıca CHP’nin son kurultayında en yüksek oy olarak Parti Meclis üyesi seçilen Özkes’i kutladı.

Özkes, “Değerli arkadaşım Kazım Kurt milletvekilliği döneminde de çok çalışkan bir arkadaşımızdı. İnanıyorum ki belediye başkanlığı yaptığı süreçte de vatandaşlara son derece faydalı ve yaralı işler yapacak. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.