Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, hemşehrilerinin istek ve beklentilerini dinliyor.

"Yalnız değilsiniz" sloganıyla çalışmalarına başlayan Sağlık Odunpazarı Belediyesi ile Evinizde (SOBE) projesi ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine verdiği değeri gözler önüne seriyor.

Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde bugüne kadar kapılarının hiç çalınmadığını, kimsenin kendilerini arayıp sormadığını belirten vatandaşlar: “Evladımız gelmiş kadar mutlu olduk. Artık yalnız olmadığımızı biliyoruz. Artık ihtiyaç duyduğumuz her an çalacak bir kapımız var” diyerek Başkan Kurt’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Kurt’un gerçekleştirdiği ziyarette SOBE sağlık ekibi tarafından sağlık kontrolleri gerçekleştirilen vatandaşlar, SOBE ekibine teşekkür etti.

Açıklamasında hedeflerinin mutlu bir Odunpazarı oluşturmak olduğunu ve bunun için de yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını önemle vurgulayan Başkan Kurt, “İlçemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gördük ki vatandaşlarımız bugüne kadar yalnız bırakılmış. Kapıları bir gün olsun çalınmamış. İhtiyacınız var mı diye sorulmamış. Bundan sonra vatandaşlarımız yalnız kalmayacak” ifadelerini kullandı.