Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri, Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen’in yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Vedat Çeliker, yönetim kurulu üyeleri Abdil Ateş, Şenol Bıyık, Mehmet Değirmen, Necdet Örs ve Şahin Sarıçoban, ziyaret ettikleri Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve yönetim kurulu üyelerine kutlayarak başarılar diledi.

Köksal’ın, ezilenlere, kimsesizlere baskı görenlere ümit olduğunu ve seçimlerde tabanın verdiği büyük destekle şube başkanlığını bileğinin hakkıyla kazandığını vurgulayan Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Vedat Çeliker, “Sağlık Sen Eskişehir Şubesi’nin bundan böyle kişisel ihtiraslardan uzak sadece ve sadece sağlık çalışanlarının haklarının peşinde koşacağından hiç şüphemiz yoktur. Biz dernek olarak Çifteler’e en iyi sağlık hizmetinin geleceğini umuyoruz. İlçemize, liyakatlı, Çifteler’in sorunlarını bilen ve Çiftelerlileri tanıyan bürokratların atanmasından yanayız. Her zaman Sağlık Sen Eskişehir Şubesi ile dayanışma içinde olacağız” dedi.

Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal da, ziyaret için dernek yöneticilere teşekkür ederek, gerek ilçenin gerekse sağlık çalışanlarının sorunları ile yakında ilgileneceklerini dile getirdi.