Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler düzenledikleri geceyle yılbaşını erken kutladılar.

Piyano ve gitar eğitimi alan 6-15 yaş arasında 28 çocuğun düzenlediği etkinlik izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Müzik eğitmenleri Ekin Baykur ve Mehtap Ceylan tarafından yönetilen konserde, ilk defa seyirci karşısına çıkan minik öğrencilerin heyecanına aileler de ortak oldu.

Düzenlenen yılbaşı eğlencesine eşi Sena Ataç ve kızı Zeynep ile katılan Başkan Ataç, 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi’nin 5. yılını doldurduğunu belirtti. Başkan Ataç konuşmasında ”Velilerimize çok teşekkür ediyorum. Burada yaşanan aile sıcaklığı 23 Nisan Çocuk Merkezi’nin yaşamasının en büyük nedeni. Bu merkezlerde gerçekleşen çalışmalarla onların geleceğini hazırlıyoruz. Yeni bir yıla gireceğiz dileğim hep beraber sağlıklı, mutlu ve aydınlık yıllara birlikte girelim” dedi.

Başkan Ataç, kızı Zeynep ile birlikte çocukların söylediği şarkılara eşlik ederken, öğrenciler de yeni yılda dileklerinin olduğu kavanoz ve çiçeği Başkan Ataç’a verdiler. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da çocuklara kitap hediye etti.