Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yaş Sebze, Meyve, Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çiçek’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında ülke gündemi ve Eskişehir’in sosyo-ekonomik boyutu samimi ortam içinde tartışıldı. Eskişehir Tepebaşı MHP İlçe Başkanı Ahmet Boztepe, ’Eskişehir de muhtelif aralıklarla sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, "Amacımız, sivil toplum kuruluşları ile iletişimlerimizi kuvvetlendirmek ve sorunlarını dinlemektir’’ dedi.

Eskişehir Yaş Sebze, Meyve, Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çiçek de şunları söyledi;

’’Bağlar, Şirintepe, Ömür, Takkalı, Yıldıztepe mahallelerinde açık pazarlarımız var. Eskişehir’de kapalı pazar konulacak yer yok, olursa buraları kapalı pazar yerine dönüştüreceğiz. Ucuz ve kalite sebze ve meyve Eskişehir’de satılmaktadır. Esnafımızın, tüketicilere karşı davranışlarını düzelteceğiz. Pazarcı esnafımız zor şartlar altında, tüketicilere hizmet vermektedir. Mahallelerde kayıt dışı yiyecek satışlarını önleyeceğiz. İlimizdeki belediyelerle işbirliği yaparak, açık pazar yerlerini, kapalı pazar yerlerine dönüştüreceğiz. Odamıza bağlı esnaflarımıza tanıtım belgesi çıkaracağız. Tanıtım belgelerini esnaflarımız iş yerlerine asacak. Tüketiciler, kimden yiyecek aldıklarını tanıtım belgelerine bakarak bilgi sahibi olacaklardır. Odamıza bağlı 870 esnaf üyemiz bulunmaktadır’’ dedi.