Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan “Sağlık Odunpazarı İle Evinizde” projesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Yapılan açıklamaya göre Kısa adı SOBE olan proje kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahiplerine belediyenin ilgili ekipleri kısa sürede ulaşarak, vatandaşların sağlıktan temizliğe kadar tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Son olarak Cunudiye Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerini ziyaret eden ekipler, ailelerin evlerinde kapsamlı bir temizlik ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, ekiplerin kısa süre içerisinde kendilerine ulaşmalarından mutlu olduklarını ifade ettiler. Bugüne kadar kendilerine gereken ilginin gösterilmediğini altını çizerek vurgulayan vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesinin yeni döneminde vatandaşa değer verildiğini bundan da büyük mutluluk duyduklarını vurguladılar.

Odunpazarı Belediyesinin yeni döneminde sosyal yardım çalışmalarının belediyenin tüm birimlerinin koordineli çalışması ile gerçekleştiğini vurgulayan belediye yetkilileri, “Odunpazarı Belediyesinin çağdaş ve insana değer veren yeni anlayışı, ihtiyaç sahiplerinin hayat standartlarını yükseltecek” diye belirttiler.