Uluslararası Arjantin Tango Federasyonu (IFAT) ve Swingturk Akademisi’nin ortaklaşa düzenlediği Avrupa Tango Şampiyonası’na katılan Odunpazarı ekibi büyük başarı elde etti.

Ankara’da gerçekleştirilen ve 6 ülkeden 32 yarışmacının kıyasıya yarıştığı şampiyonada, Tangocular birbirinden güzel gösterilerle unutulmaz bir dans ziyafeti yaşattı. Gerçekleşen Tango Şampiyonasına, Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan dans eğitmenleri Elif ve İlker İlik çifti damga vurdu.

Uluslararası Arjantin Tango Federasyonu Başkanı Yuri Deyev ve SwingTürk Akademisi’nin kurucusu ve Başhakem Muharrem Aydoğan işbirliği ile düzenlenen yarışmada Rusya’dan gelen çift birinci oldu. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un büyük destekleriyle yarışmaya katılan, 2014’ün Arjantin Tango Dünya Şampiyonları Elif - İlker İlik çifti, bu kez Şov Tango’da Avrupa 2’ncisi olarak başarılarını bir daha ortaya koydular.

İlik çifti, elde ettikleri başarıyı Başkan Kurt’la paylaştılar. Başkan Kurt’a kendilerine verilen destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İlik çifti, başarılarının devam edeceğini ve Odunpazarı Belediyesi’nin adını sporun her alanında olduğu gibi dans alanında da duyuracaklarını belirtti.