Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile Eskişehir’e teknik gezi düzenleyerek Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen şehircilik çalışmalarını yerinde inceledi.

İlk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Işıklar ve beraberindeki heyet, belediye meclis salonunda Büyükerşen’den Eskişehir’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Üç günlük teknik gezilerinde kent uygulamalarını yerinde inceleyen Başkan Işıklar ve beraberindekiler Eskişehir’e hayran kaldıklarını belirttiler. Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehirlilerin hizmetine sunulan Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Masal Şatosu, Bilim Deney Merkezi, Sualtı Dünyası, Kentpark, Müzeler Kompleksi ve Porsuk’ta incelemelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve belediye meclis üyeleri Eskişehir’den etkilendiklerini belirttiler.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetleri takdir ettiklerini belirterek, "Türkiye’de ses getiren ve kentlerin örnek aldığı projeleri yakından incelemek ve Eskişehir’den ilham almak için teknik bir gezi düzenledik. Yılmaz Büyükerşen’i yıllardır bir belediye başkanı olarak hayranlıkla takip ediyorum gerçekten Eskişehir’de sanatçı kimliğini kentin her bölgesine yansıtmış” şeklinde konuştu.