Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Bölgesine kurulan sokak pazarları ile ilgili sorunları ve çözümleri görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya, Yaş Sebze, Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, Üreticiler Birliği Başkanı Kemal Aydın, Yeşil Sakarya Üreticiler Birliği Başkanı Süleyman Buluşan ve odalara bağlı üyeler katıldı. Odunpazarı Bölgesine kurulan sokak pazarları ile ilgili vatandaşlardan gelen şikayetleri, oda başkanları ve üyeleri ile paylaşan Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürü Fikret Uysal, konuyla ilgili kısa bir sunum gerçekleştirdi.

SORUNU BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Bölge genelinde kurulan pazarların sorun ve çözümleri ile ilgili oda başkanlarına bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt şunları söyledi;

“Pazar yerlerinde bir düzensizlik var, bir kargaşa var ve bu kargaşanın giderilmesi gerekiyor. Bunun çözümü kapalı pazar yerleri. Eğer biz bu sorunu düzeltmezsek, pazar yerlerinde bu tür sorunlar her zaman çıkar ve çıkacaktır da. Gündemimizde olan bu sorunu birlikte konuşarak, birlikte fikir alışverişi yaparak çözeceğiz. Odunpazarı Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirelim. Çizgiler çizeceksek çizelim, tuvalet yapılacaksa yapalım, kapalı yer yapılacaksa yapalım ki bütün pazarları kapalı hale getirmemiz lazım. Çözümü nasıl buluruz bu konuda, sizlerde bize yardım edin, bu sorunun altından kalkalım.”

BAŞKANLARDAN TEŞEKKÜR

Gerçekleşen toplantı sonrası oda başkanları, semt pazarları ile ilgili sorun ve çözümlerin konuşulduğu toplantıyı gerçekleştirdiği ve katılımcı bir şekilde çözüm üretmeye yönelik çalışmalar yaptığı için, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ettiler.