Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Antalya Expo Center’da açılan 22’inci Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı.

Eskişehir’i temsilen fuara katılan Odunpazarı Belediyesi, hazırladığı stant ile fuara damgasını vurdu. Hazırladığı stant ile fuara görsel bir zenginlik kazandıran Odunpazarı Belediyesi, cam gösterisi ve lületaşı işlemeciğiyle de fuara katılanlara heyecanlı dakikalar yaşattı. Tarihi Odunpazarı Evleri ve Odunpazarı’nın tarihi hakkında da detaylı bilgiler verilen stantta, ziyaretçiler için hazırlanan anı objeleri tarih meraklılarının büyük beğenisini kazandı.

Teknolojik çalışmaları projelerine aktaran Odunpazarı Belediyesi, standa gelen misafirleri özel bir sürpriz ile karşılıyor. Odunpazarı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü Yazılım Ekibi tarafından geliştirilen proje, standa gelen konuklar tarafından dikkat çekiyor. “Odunpazarı’nı ayağınıza getirdik” sloganıyla hazırlanan proje ile standa gelen konuklar, Odunpazarı sokakları, Şelale Park ve Şehri Derya Parkında fotoğraf çektirme imkânı buluyor.