İnovasyon Haftası Gaziantep etkinlikleri kapsamında 10 bin kişiyi sıcak kahve ve çay ikramında bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de ziyaret ederek yorgunluk kahvesi içtiği Mahmood Coffee standı, üç gün içerisinde binlerce katılımcıya ev sahipliği yaptı. Ekonomi Bakanlığının destekleri, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerinin (GAİB) işbirliğiyle düzenlenen “Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep” etkinliklerinin çay ve kahve sponsorluğunu Mahmmod Coffee üstlendi.Türkiye ve Ortadoğu’nun en çok sevilen ve tercih edilen kahve markaları arasında yer alan Mahmood Coffee, İnovasyon Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezinde stand açtı.

Aynı zamanda etkinliğin içecek sponsorluğunu da üstlenen Mahmood Cofffe, 24 saat hizmet verebilecek şekilde özel dizayn edilen standında katılımcılara 5 farklı çeşitten oluşan kahve ve çay ikramında bulundu. Gaziantep ve çevre ilerden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Mahmmod Coffee, standı üç gün süren etkinlik süresince yaklaşık 10 bin kişiye çay ve kahve ikramı gerçekleştirdi.

Öte yandan Altunkaya şirketler gurubu tarafından üretimi yapılan Mahmood Coffe standını, etkinlikler sırasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ve çok sayıda heyet ziyaret ederek ikramların tadına baktı.