Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı projeleri inceledi. Sami Aydın, “Şahinbey ilklerle tanıdığımız bir belediye, çalışmaları örnek teşkil ediyor” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, dün Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı projeleri incelemek için Gaziantep’e geldi. Başkan Vekili Birol Ülger ile birlikte, Şahinbey Belediyesi tarafından ilçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projeleri inceleyen başkanlar, daha sonra belediye hizmet binası yanında yeni yaptırılan İslam Bilim ve Teknik Tarihi Müzesi’ni gezerek bilgi aldılar.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Şahinbey’de yapılan işlerin çok büyük olduğunu söyleyerek, “Biz Şahinbey Belediyesi’ni ilklerin belediyesi olarak tanıdık. Şahinbey, Türkiye’de ilkleri yapan bir ilçe belediyesi ve gerçekten çalışmaları takdire şayan bir belediye. İlçe genelinde ki çalışmaları bizzat yerinde görerek ne kadar büyük işler yapıldığını görme fırsatı yakaladık. Bu işler bütün Türkiye’ye örnek teşkil edecek işler. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Sami Aydın ve Selahattin Gürkan ilçe gezisinin ardından kentten ayrıldı.