Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Öğretmenler Günü nedeniyle ilkokul öğretmenleri ve aynı zamanda kardeş olan Seniha Can ile Sevim Şengöksel’i evlerinde ziyaret ederek öğretmenler günlerini kutladı. Ziyarette duygulu anlar yaşayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Bana emek veren tüm öğretmenlerime yürekten şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ulus Mahallesinde oturan kardeş emekli öğretmenler Seniha Can ile Sevim Şengöksel, karşılarında öğrencisi olan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu görünce duygulu anlar yaşadılar. Başkan Fadıloğlu, Cemil Karslıgil İlkokulunda 1.-2. ve 3’cü sınıf öğretmeni Seniha Can ile 4. ve 5’inci Sınıf öğretmeni Sevim Şengöksel’in ellerini öperek, çiçek takdim etti. Öğretmenleriyle karşılıklı sohbet etme imkanı bulan Başkan Fadıloğlu, eski günlerini öğretmenleriyle tekrar yaşadı.

Başkan Fadıloğlu’nun her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini belirten öğretmeni Seniha Can, “Emek verdiğim bir öğrencimin bugün bizleri ziyaret etmesi çok güzel bir duygu. Vatan için güzel bir duyguyla çalışması, böyle yerlere gelmesi, verdiğiniz o eski değer duygularını kaybetmeden çalışması, çok güzel bir duygu. Şuanda çok duygulanıyorum, çünkü vermiş olduğumuz emekler boşa gitmemiş. Buradan yeni yetişen genç öğretmenlerimize diyorum ki, lütfen öğretmenliği severek yapsınlar. Öğrencilere verebilecekleri en güzel eğitimleri versinler. Çünkü öğrencilere verdikleri o değerler ileride kendilerine geri dönecektir. Şuana kadar belki binlerce öğrenci yetiştirdik ama eski öğrencilerimden Rıdvan bey ile sık sık bir araya gelmemizden dolayı çok mutlu oluyorum. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan ve öğretmenler günümüzü kutlayan Rıdvan beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

"BİZE OLAN SAYGISINI VE SEVGİSİNİ TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ ADINA KABUL EDİYORUM"

4. ve 5’inci sınıf öğretmeni Sevim Şengöksel ise duygulu anlar yaşadığını belirterek, “Oğlum kadar sevdiğim Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu tüm Cemil Karslıgil İlkokulu öğretmenleri adına ağırlıyorum. Rıdvan Beyin bize olan saygısını ve sevgisini tüm öğretmenlerimiz adına kabul ediyorum. Yapmış olduğu hizmetlerde benim de biraz payım olduğundan dolayı çok mutluyum. Bugün bizleri unutmayarak evimizde ziyaret eden ve öğretmenler günümüzü kutladığı için çok teşekkür ediyorum. Kendisi bizim için çok değerli. Allah kendisinden razı olsun. Buradan tüm öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

"ÖĞRETMENLERİMİZİ BİRER ANNE YARISI OLARAK GÖRÜYORUZ"

Her iki öğretmeniyle bir arada olabilmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Bugün iki ilkokul öğretmenimin şahsında, bizlere emek veren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ahirete intikal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmetler diliyorum. Tabi benim öğretmenlerimi unutmam söz konusu olamaz. Çünkü öğretmenlerimizi birer anne yarısı olarak görüyoruz. Sağ olsunlar, bizim şuanda ki siyasi olarak gelmiş olduğumuz bir nokta değil, insan olarak yetiştirilmemizde çok büyük emekleri var. Anne ve babamızın vermiş olduğu emeklerden daha fazlasını veren ilkokul öğretmenlerimden, Allah razı olsun. Eğer bugün bu memlekete elimizden gelen gayreti göstererek bir şeyler yapabiliyorsak, bunda en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizdir. Onların göstermiş olduğu yolda hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben şuanda iki ilkokul öğretmenlerimin huzurunda bana emek veren tüm öğretmenlerime yürekten şükranlarımı sunuyorum ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerine gittiği öğretmenlerine çiçek takdim etti.