Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Muharrem Ayı nedeniyle kendi mezun olduğu Atatürk Lisesi’nde öğrencilere ve okul yöneticilerine aşure ikramında bulundu. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tahmazoğlu, gençlerle sohbet ederek, hatırlarını sordu.

Burada öğrencilere hitap eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, kendisinin de Atatürk Lisesi mezunu olduğunu söyleyerek, “Burada hatıralarım canlanıyor. Bende sizin gibi bu okulun bir öğrencisiydim. Her yıl Muharrem Ayı içinde kentte belirle bölgelerde ve okullarda Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimize ve vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Bugün de sizlere aşure ikramında bulunmak için buraya geldik” dedi.

Muharrem Ayı’nın önemini ve Aşure geleneğini anlatan Başkan Tahmazoğlu, daha sonra Şahinbey Belediyesi tarafından okul bahçesinde kurulan stantta öğrencilere ve okul yöneticilerine aşure ikramında bulundu.

Okul Müdür Vekili Hakan Bıyık, okula desteklerini esirgemediği için Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Atatürk Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Metin Mayda ise, Başkan Tahmazoğlu’nun kendi okullarından mezun olmasından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkanımız bizleri yalnız bırakmayarak okulda aşure ikramında bulundu. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.