Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Muharrem Ayı nedeniyle Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nde aşure ikramında bulundu. Üzerine Türk Bayrağı resmedilen aşure, emniyet personeli ve vatandaşların ilgisini çekti.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurulan çadırda vatandaş ve emniyet personelleri aşureden tadabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Emniyet Müdürü Ali Gezer, nar, antepfıstığı ve Hindistancevizi gibi malzemelerin kullanılarak Türk Bayrağı resmedilen aşureyi sırada bekleyenlere ikram etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Muharrem Ayı’nın ayrı bir özelliği oluğunu belirterek, "Muharrem ayının başlangıcından bu yana Şahinbey ilçemizin tüm semtlerinde aşure dağıtımı yapıyoruz. Muharrem ayı vesileyle zaman zaman resmi kurumlarımızı da ziyaret edip onlara da aşure ikramında bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik ayı olan Muharrem Ayı’nda insanların bir arada bizim ikram ettiğimiz aşureyi yemesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, aşure ikramının ardından Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i makamında ziyaret etti.